dijous, 13 de maig del 2010

Els sindicats convoquen vaga al sector públic pel 2 de juny


Els sindicats majoritaris CCOO i UGT han convocat una jornada de vaga pel dia 2 de juny.
Des d'aquí faig una crida perquè aquesta vaga no tingui cap mena de seguiment i m'explico. 
Sembla ser que ara estan molestos perquè s'abaixarà el sou dels funcionaris un 5% de mitjana cosa que no solament trobo molt bé sinó que entenc que és d'un conservadorisme espectacular de tal manera que jo proposaria que les retallades arribessin al 25 o al 45 per cent, i no pas depenent dels casos sinó depenent de l'antiguitat o bé directament en tots els casos i en qualsevol circumstància.
Els funcionaris són uns grans privilegiats per molts motius. Per començar no paguen ni hipoteques ni lloguers, tots viuen en cases de tres plantes amb tres mil metres de jardí que  se'ls assignen quan assoleixen l'estatus de funcionari. No tenen fills als quals mantenir perquè o bé són tots estèrils o bé són tots homosexuals convençuts que no s'han de reproduir per no estendre la seva malaltia. No mengen, perquè tothom sap que com que no treballen no tenen desgast i, per tant, no mengen i els agosarats que, de tant en tant fan una excepció i mengen alguna cosa, la tenen pagada amb xecs del propi organisme. No tenen cap mena de necessitat com tampoc no tenen vida social; quan s'adquireix l'estatus de funcionari, a banda del sou i sempre a banda, tenen una targeta en blanc amb la qual poden anar a qualsevol gran magatzem, modista, botiga o sastreria que tota la roba, sabates i complements els surten de franc i, molt important, els funcionaris es casen entre ells (la famosa endogàmia funcionarial) i no tenen ni coneguts ni amics, amb la qual cosa s'estalvien una calerada de por en events socials. Tothom sap que els funcionaris no tenen cotxe ni cap altre mitjà de transport perquè viuen al costat de la feina que és el que, en realitat, importa. Tenen la virtut de no emmalaltir mai, el que fa absolutament absurd que facin ús de la seguretat social amb la despesa que això comporta, això si, està molt bé que contribueixin al seu manteniment perquè els que no són tan privilegiats puguin seguir gaudint-la.
Tot funcionari hauria de tenir prou consciència per oferir una part del seu sou, bé a l'Estat, bé a la Comunitat Autònoma, bé a l'organisme en el qual desenvolupi les seves tasques (sempre pagades molt per sobre del que correspondria per capacitació, dedicació i resultats).
Francament no acabo d'entendre què s'han cregut els mestres, els portalliteres, els administratius, uixiers, bidells, policies, notificadors, auxiliadors judicials, bombers, professors, i un llarg etcètera de gent que és una privilegiada.
I és per això que m'agradaria que tothom prengués consciència del sotmetiment al qual ens tenen acostumats aquesta xusma i que es prenguessin les mesures necessàries per tal d'aturar aquesta vaga, que és una vergonya!
Per cert, el cas dels pensionistes que cobren, de mitjana, uns 500 euros al mes és exactament el mateix. Aquests també, què coi s'han cregut!

1 comentaris:

Albert Poyatos ha dit...

Jajaja... que bona!!!
Mariteixi for president!!!

Publica un comentari a l'entrada