dilluns, 24 de maig del 2010

El burka...


Vaja tela! La Generalitat de Catalunya s’inhibeix d’una qüestió tan actual i tan polèmica com la prohibició del burka. Per justificar-ho tiren del tan “sobat”:
Companys, demà espereu-me en pijama! Crec que anar a treballar en pijama no vulnera ni la llibertat, ni la seguretat, ni la salut, a més, jo tinc un parell de pijames molt xulos! Ja sabeu que no tendeixo pas a les marques però a caballo regalado...
Realment, trobo que és una vergonya que la nostra Generalitat, un ens públic que paguem entre tots plegats, (i a preu d'or, oju!) no tingui suficient clarividència com per veure que estan deixant entrar l’enemic a casa.
En un assumpte d’aquesta transcendència, molt i molt important, que hauria d’omplir pàgines de diaris, programes de televisió i tertúlies amb els opinadors més acreditats de cada casa, com els que diàriament aporten la seva saviesa a les tertúlies de les ràdios públiques i privades (especialment les públiques) i, sense els quals la pobra gent del carrer no podria mai, però mai de debò, arribar a formar-se una opinió personal sobre temes immensament actuals i socialment importants com ara la operació de Sa Majestat el Rei, el Barça i altres qüestions de rabiosa actualitat.
Demano des d’aquí que es dediqui una setmana sencera a debatre el tema del burka i que ho facin a les teles públiques, a les ràdios públiques i que tingui tota mena de ressó mediàtic, ja que aquest si és un tema important i no pas la baixada salarial dels funcionaris que, al cap i a la fi, no deixen de ser una colla d’aprofitats ganduls.
Amics, truqueu massivament al programa del Cuní i que això tingui el bombo i plateret que es mereix!! Ah! i voteu: matins.si; matins.no.

5 comentaris:

Barranca't ha dit...

A mi em semblaria bé usar burka... així podria anar en calçotets fora de casa, que amb aquest calor s'agrairia molt i molt. A més a més, amb la cara de fastiguejats que fem la majoria per les crisis i demés mandangues, si podem evitar veure'ns, doncs tot això que tenim!

Francesc

Albert Poyatos ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert Poyatos ha dit...

Jo estic amb el Francesc. El que no entenc és per què vol els calçotets...
Jo crec que aquest tema és el que més ens preocupa a tots els catalans en aquests moments, encara que a la televisió ens vulguin despistar amb les retallades de sous, pensions i pujades d'impostos. Però els catalans NO SOM TONTOS, i seguim veient el burka com a el tema que més pot afectar-nos al dia a dia.

Mariteixi Anderson ha dit...

Trobo que teniu tota la raó!

Barranca't ha dit...

Ostres, Albert, tens raó! A més a més, si no portem calçotets, ens estalviem la pasta que ens estan retallant!! Tot encaixa...

F.

Publica un comentari a l'entrada